Heeft u een kat gevonden of is u kat vermist geraakt en u heeft hulp nodig? Neem dan contact met ons op via Facebook. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren. We verwijzen u ook naar onze Facebook pagina voor de actuele katten die vermist of gevonden zijn.

Kat vermist

Graag geven wij u een aantal tips voor de eerste uren van de vermissing.

  • Indien mogelijk zet de toegang tot de tuin open en zet hier water en voer neer. Zet de kattenbak in de tuin neer.
  • Meld de vermissing aan bij amivedi, mijn dier is zoek en dierenambulance. Breng de wijk ook op de hoogte door middel van buurtpreventie-apps.
  • Als de kat een chip heeft controleer dan de chipregistratie, zijn de contact gegevens nog actueel? Zo niet laat deze direct aanpassen.
  • Als u ons benaderd kunnen wij een Facebook bericht aanmaken over de vermissing. Na aanleiding van uw bericht kan in het team besproken worden of aanvullende hulp noodzakelijk is.

Kat gevonden

Stuur een bericht naar onze Facebook pagina. Nadat we contact met u hebben gehad wordt er een bericht aangemaakt op Facebook. Door ons groot bereik van de pagina hopen we zo snel mogelijk de eigenaar te vinden. In overleg zal besproken worden of een teamlid ter plaatse komt om te kijken of de kat een chip heeft en deze te controleren.

Ervaringen van huisdier eigenaren

Kaya – 10 dagen vermist

Goede tips