Grote steun

Hoe kunnen wij ooit in woorden uitdrukken hoe dankbaar wij jullie zijn! Jamie raakte vermist op 24 mei, toen was hij net 1 uur bij zijn adoptanten. Er werd een zoekteam ingeschakeld maar zonder resultaat.

Na 12 dagen vroegen wij jullie de vermissing over te nemen. Inmiddels hadden de adoptanten afstand gedaan, en namen wij zijn adoptie over.
Wij kenden hem immers, hij was onze opvanghond. Een vermiste hond adopteren dat voelde zo gek, maar jullie begrepen ons.

Jamie maakte het ons niet makkelijk, bleef nooit op een plek en daarnaast hadden we ook nog te maken met tegenwerking in de vorm van o.a. zichtmeldingen achterhouden, roddel en achterklap en het opjagen van Jamie. Toch lieten jullie nooit de moed zakken, bleven als een team strijden voor Jamie en voor ons 7.5 week lang.

En toen op 15 juli een zichtmelding in Duitsland. Omdat Jamie daarvoor ook al in Duitsland gezien was, hadden jullie al Duitse zoekteams bijgeschakeld. Er ontstond een geweldige samenwerking, 3 teams ter plaatse, vele vrijwilligers en kilometers schapennet. Omdat ook ik ter plaatse was heb ik dit van dichtbij mee mogen maken. Dit alles leidde tot het invangen van Jamie en dat moment vergeet ik nooit meer! De ontlading van bijna 8 weken zorgen, verdriet, machteloosheid, angst en stress. Jamie is veilig! Jullie zijn een fantastisch team, geweldige mensen met een groot hart voor dieren maar ook voor hun baasjes. Zonder jullie was Jamie nu niet thuis. Jullie inzet, steun en zorgzaamheid voor Jamie en naar ons toe hebben ons zo geholpen overeind te blijven. Wij zullen jullie nooit vergeten, en zullen jullie altijd dankbaar blijven!